Maija Mehiläinen ja kultainen aarre

Die Biene Maja - Das geheime Königreich

Saksa, Australia 2022
Suomenkielinen
88 min
Sallittu kaikenikäisille
Ohjaus: Noel Cleary
Käsikirjoitus: Adrian Bickenbach, Fin Edquist sekä Adam Rainford
Näyttelijät: Henni-Liisa Stam, Lotta Lindroos, Hannes Suominen, Katja Aakkula, Joonas Saartamo, Tuomas Uusitalo, Martti Manninen, Jenni Sivonen, Antti Lang
Tuotanto: Benjamin Ey / Studio 100 Media, Studio B Animation
Kopion lähde: Cinemanse

Mukaansatempaava koko perheen elokuva vie suureen seikkailuun keskelle huippusalaista operaatiota rakastetun Maija Mehiläisen ja hänen parhaan ystävänsä Villen kanssa. Kaukainen muurahaisvaltio tarvitsee apua, kun rotevat koppakuoriaiset uhkaavat muurahaisia valloitusaikeilla. Maija ja Ville saavat käsiinsä erityisen kultaisen aarteen, joka heidän on määrä kuljettaa kaukaisille Bonsai-vuorille. Seikkailussa vaaroiltakaan ei vältytä, mutta onneksi mukana ovat myös hauskat, edellisistä Maija-elokuvista tutut sotilasmuurahaiset Aarno ja Paavo. Perillä muurahaisvaltiossa opitaan, että turhat ennakkoluulot estävät yhteiselon, sillä erilaisetkin voivat tulla toimeen keskenään ja puhaltaa yhteen hiileen.

Elokuva on osa Perhepäivää, joka kutsuu avoimeen ja maksuttomaan koko perheen tapahtumaan nauttimaan elokuvista ja leikkisästä oheisohjelmasta Espoon kulttuurikeskukselle lauantaina 3.9.

Minerva Aalto

Traileri

Näytökset