Lisätietoja

Ohjelmisto

Yritysasiakkaat voivat varata omat näytökset jo nyt laura @ espoocine.fi ja 050 348 6132 sekä tilata lippupaketteja.

Kevään aikana Espoo Cinén elokuva-alan ammattilaista koostuva ohjelmistotiimi suunnittelee ja hankkii festarielokuvat ja heinäkuun alkuun mennessä lopullinen ohjelma on valmis.

Elokuvien valinnoissa keskiössä ovat:

  • Arthouse-elokuvat (taiteellisesti kunnianhimoisempia, muodoltaan varioivia)
  • Naistekijät ja naisista kertovat elokuvat
  • Esikoisohjaajat
  • Vakiintuneet teemat mm. LGBT- ja Pohjoismaiset elokuvat
  • Ennakkoensi-illat (mm. kotimaisten elokuvien maailman ensi-illat sekä kansainvälisten levitykseen tulevien elokuvien ennakkonäytökset)

Esityspaikat

Espoon elokuvateattereiden helmi, 194-paikkainen Kino Tapiola valmistui vuonna 1955. Funktionalistisen rakennuksen on suunnitellut koko Tapiolan rakennushistorian kannalta keskeinen arkkitehti Aarne Ervi. Kino Tapiolan kortteli on yksi uuden puutarhakaupungin vanhimmista ja pitkään Mäntyviidan alue toimikin koko Tapiolan keskuksena. Suurten ikkunoidensa ansiosta Kino Tapiolan rakennusta kutsuttiin aluksi ”Lasipalatsiksi”. Koska rakennus on keskeinen osa Tapiolan alkuperäistä puutarhakaupunkia Museovirasto on suojellut kiinteistön. Kino Tapiolan turvallisuusohjeet

Elokuvateatteri Finnkino Omena Matinkylässä uudistui vuonna 2017 ja oli Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus. Kansainvälinen kauppakeskusyhdistys ICSC valitsi Cityconin omistaman kauppakeskus Ison Omenan voittajaksi erittäin isojen kauppakeskusten laajennushankkeiden kilpailusarjassa 2019. Omenassa käytössämme olevissa saleissa on 102 paikkaa.

Elokuvateatteri Finnkino Sello Leppävaarassa on toiminut vuodesta 2008. Sellossa käyttämiemme salien koot vaihtelevat 108–139 paikan välillä. Finnkinon turvallisuusohjeet.

Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa on elokuvafestivaalin keskeinen esityspaikka. Tänä vuonna meillä on Kulttuurikeskuksesta käytössä 278-paikkainen Louhisali. Kulttuurikeskuksen turvallisuusohjeet.

Catering

Kysy lisää: laura @ espoocine.fi, puh. 050 348 6132