Ulkoilmanäytös: Fucking Åmål

Espoo Ciné juhlistaa 50-vuotiasta Espoota järjestämällä ilmaisen ulkoilmanäytöksen Fucking Åmål -elokuvasta Espoo-päivänä 27.8.!

Ohjelma

Espoo Ciné esittää lauantaina 27.8. Lukas Moodyssonin elokuvan Fucking Åmål ulkoilmanäytöksessä 35mm filmiltä. Elokuva on sallittu yli 12-vuotiaille. Näytös järjestetään Aurinkoterassilla, joka sijaitsee Tapiolassa, Espoon kulttuurikeskuksen vieressä. Ulkoilmanäytös alkaa illan hämärtyessä klo 22.

Näytös on osa Espoo juhlii! -viikon ilmaistapahtumia, ja se toteutetaan yhteistyössä Espoo-päivän ja Kaupunkitapahtumat Espoon kanssa. Tapahtumaan on saatu KulttuuriEspoon sekä Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston tuet.

Fucking Åmål

Hittielokuvaksi noussut Fucking Åmål kuvaa roisin realistisesti 90-lukulaista nuorten elämää ruotsalaisessa Åmålin pikkukaupungissa. Elin ja Agnes ovat turhautuneita ja tylsistyneitä etsiessään itseään fucking Åmålissa – kunnes löytävät toisensa.

LGBTQ+-elokuvalla Espoo Ciné haluaa juhlistaa myös moninaisempaa Espoota ja sateenkaariyhteisöä! Espoo Cinén toimintaa tukee KulttuuriEspoo, joka on tänä vuonna ensi kertaa Helsinki Priden virallinen kumppani inklusiivisemman ja yhdenvertaisemman Espoon puolesta. Upeaa!

Noudatamme tapahtumassa Turvallisen tilan periaatteita, jotka löydät nettisivuiltamme.

MILLOIN? Lauantaina 27.8. klo 22.00–24.00

MISSÄ? Aurinkoterassilla, Espoon Tapiolassa, Espoon kulttuurikeskuksen vieressä