Ulkoilmanäytös: Kovasikajuttu

Espoo Ciné juhlistaa 10-vuotiasta Kovasikajuttu-elokuvaa sekä Crip Ciné -elokuvakokonaisuuttaan järjestämällä ilmaisen ulkoilmanäytöksen Kovasikajutusta perjantaina 26.8.!

Näytöksessä paikalla Pertti Kurikan nimipäivät -bändin jäseniä sekä elokuvan tuottaja Sami Jahnukainen.

Ohjelma

Espoo Ciné esittää perjantaina 26.8. Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin dokumentin Kovasikajuttu ulkoilmanäytöksessä. Näytös järjestetään Aurinkoterassilla, joka sijaitsee Tapiolassa, Espoon kulttuurikeskuksen vieressä. Ulkoilmanäytös alkaa illan hämärtyessä klo 22.

Aurinkoterassi on osittain esteetön: paikkoja on sekä portailla että nurmialueella, jonne pääsee pyörätuolilla.

Näytös on osa Espoo juhlii! -viikon ilmaistapahtumia 50-vuotiaan Espoon kaupungin kunniaksi, ja se toteutetaan yhteistyössä Kaupunkitapahtumat Espoon kanssa. Tapahtumaan on saatu KulttuuriEspoon tuki.

Kovasikajuttu

Kovasikajuttu-dokumentti seuraa Suomen kovimman punk-yhtye Pertti Kurikan Nimipäivien matkaa kohti kuuluisuutta. Kehitysvammaisten Pertin, Tonin, Karin ja Samin muodostaman bändin keikkamatkoja ravisuttavat suuret tunteet, erimielisyydet ja rakastumiset, mutta bändin asenne ja sanoma pysyy: raivoisaa punkkia vammaisten arjesta ja yhteiskunnasta.Ulkoilmanäytöksillä Espoo Ciné haluaa juhlistaa myös moninaisempaa Espoota! Espoo Cinén toimintaa tukee KulttuuriEspoo, joka on tänä vuonna ensi kertaa Helsinki Priden virallinen kumppani inklusiivisemman ja yhdenvertaisemman Espoon puolesta. Upeaa!

Noudatamme tapahtumassa Turvallisen tilan periaatteita, jotka löydät nettisivuiltamme.


MILLOIN? Perjantaina 26.8. klo 22.00–24.00

MISSÄ? Aurinkoterassilla, Espoon Tapiolassa, Espoon kulttuurikeskuksen vieressä