Ulkoilmanäytös: Varjoja Paratiisissa

Ulkoilmanäytös: Varjoja Paratiisissa 26.8.


Tule nauttimaan kotimaisesta klassikkoelokuvasta elokuun yössä la 26.8. klo 22.00!

Espoo Cinén perinteinen ulkoilmanäytöselokuva on Aki Kaurismäen uran alun klassikko, vuonna 1986 ensi-illan saanut Varjoja paratiisissa. Näytös on osa Espoo-päivää, ja järjestetään yhteistyössä Pop Up Kino Helsingin ja Tapiolan keskuksen kanssa. Näytökseen on vapaa pääsy. Elokuva on tekstitetty englanniksi.

Aika: la 26.8. klo 22.00
Paikka:
Länsituulen kävelyalue Tapiolassa (Länsituuli, 02100 Espoo)

Niin kutsutun työläistrilogian ensimmäinen osa kertoo roskakuski Nikanderin ja ruokakaupan kassan Ilonan kohtaamisesta. Yksinäisen Nikanderin elämä on pientä ja tasaista, kunnes mullistukset tunkeutuvat hänen paratiisiinsa. Ilonan löytäminen tuo toisaalta lohtua, toisaalta kärsimystä Nikanderille, joka käsittelee tunteet sanojen sijasta teoilla. Varjoja Paratiisissa aloitti Kaurismäen kansainvälisen uran Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 1988. Tänä vuonna Cannesissa tuomaristopalkinnon saanut, Espoo Cinén avajaiselokuvana nähtävä Kuolleet lehdet on trilogialle poikkeuksellinen neljäs osa. Lue lisää elokuvasta: espoocine.fi/elokuvat/varjoja-paratiisissa

Ennen elokuvaa voit nauttia ikimuistoisesta ulkoilmaillallisesta Tapiolassa!

Länsituulen kävelyalueelle katetaan pöydät pöytäliinoineen jo lounasaikaan ja ruokailemaan voi saapua koko tapahtuma-ajan klo 11–22.

Nouda lounas tai illallinen kävelyalueelle levittäytyvistä ravintoloista tai hyödynnä Makujen Tapiolan kampanjatarjoukset take awayna ja nauti loppukesän ulkoilmaillallisesta Tapiolan ytimessä musiikin säestämänä. Lue lisää: tapiolankeskus.fi

Tapiola Sinfoniettan jousikvartetto aloittaa illan lyhyellä setillä klo 21.30 alkaen. Setissä kuullaan mm. Kaurismäen elokuvista tuttuja kappaleita.