WRAP!-elokuvat

Espoo Cinén lasten ja nuorten elokuvat

Espoo Ciné on Suomen edustaja yhteiseurooppalaisessa WRAP!-hankkeessa, joka tuo koulujen saataville mielenkiintoisia eurooppalaisia lasten- ja nuortenelokuvia. Hanketta tukee Creative Europen MEDIA-ohjelma.

Vuosittain elokuvavalikoimaan tulee kolme uutta elokuvaa. Kaikki elokuvat ovat alkuperäiskielisiä ja suomeksi tekstitettyjä, ja niihin on saatavilla myös vapaasti käytettävää mediakasvatusmateriaalia Koulukinon sivuilta.

Elokuvat ovat saatavilla kaikille kouluille:
– Koulukino-näytöksiin elokuvateattereihin (DCP-kopio)
– esityksiin kouluille (DVD- tai Blu-ray-levy, osa elokuvista on katsottavissa myös suoratoistona)

Elokuvateatterissa järjestettävän koulukino-esityksen esityskorvaus on minimikorvaus eli 150 €. Kouluilla järjestettävän näytöksen hinta on 30 €, joka sisältää esityskorvauksen ja suoratoistolinkin tai elokuvakopion.

Tällä hetkellä valikoimassa ovat seuraavat elokuvat:

  • Simone van Dusseldorp: Hiiriä ja pöllöjä (Uilenbal). Suositellaan yli 9-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus) HUOM! Esitysoikeudet päättyvät 28.2.2024
  • Sarah Winkenstette: Vieraskentällä (Zu Weit Weg). Suositellaan yli 10-vuotiaille.(Striimausmahdollisuus)
  • Likarion Wainaina: Supa Modo. Suositellaan yli 10-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus) HUOM! Esitysoikeudet päättyvät 31.1.2024
  • Frederike Migom: Binti. Suositellaan yli 12-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus)
  • Gabriele Salvatores: Näkymätön poika (Il ragazzo invisibile). Suositellaan yli 12-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus) HUOM! Esitysoikeudet päättyvät 30.4.2024
  • Martin Lund: Psychobitch. Suositellaan yli 13-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus)

Esitysoikeudet päättyneet:

  • Boudewijn Koole: Naakkapoika (Kauwboy). Suositellaan yli 9-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus) HUOM! Esitysoikeudet päättyivät 30.6.2023.
  • Martin Miehe-Renard: Operaatio Laulukisa (MGP Missionen). Suositellaan yli 10-vuotiaille. (Striimausmahdollisuus) HUOM! Esitysoikeudet päättyivät 30.7.2023.

Lisätietoja elokuvista sekä tilaukset:
Laura Laaksonen (laura @ espoocine.fi)