Lippuinfo

Espoo Cinén lippuja voi ostaa kunkin elokuvan esittelysivulta.

Verkkosivuilta ostetut liput voi tilata sähköpostiin tai liput voi noutaa Espoo Cinén lipunmyyntipisteistä. Verkkolipunmyynti palvelee festivaalin loppuun asti 18.–27.8.

Kaikkiin näytöksiin voi ostaa ja noutaa lippuja myös mistä tahansa Espoo Ciné -lipunmyyntipisteestä.

Emme pysty vastaanottamaan lippuvarauksia. Ostettuja näytöslippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta liput on mahdollista vaihtaa toiseen samanhintaiseen näytökseen 24 h ennen alkuperäisen näytöksen alkua. Joustamme kuitenkin sairaustapauksissa, olethan tällöin yhteydessä boxoffice@espoocine.fi tai soita 0400 626 126 viimeistään 24 h ennen näytöksen alkamista. Puhelinnumero palvelee festivaalin aikana (18.–27.8.) arkisin (ma-pe) klo 14–20 ja viikonloppuisin (la-su) klo 10–20.

Mikäli tarvitset lipun avustajalle, lue lisäohjeet.

SARJAKORTIT

Myynnissä on myös sarjakortteja. Osta ensin sarjakortti, minkä jälkeen voit lunastaa näytösliput sarjakortin koodilla. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, eli yhdellä kortilla voi hankkia useampia lippuja samaan näytökseen.

Espoo Ciné tänä vuonna ottaa käyttöön myös erillisen Crip Ciné -passin, jolla pääsee kaikkiin teeman elokuvien näytöksiin kiinteään 50 euron hintaan. Huomaathan että Crip Ciné -teemaan kuuluva näytös Elevator Pitch + Imperfect on ilmaisnäytös.

TEKSTITYKSET

Festivaalinäytökset esitetään pääosin englanniksi tekstitettyinä. Tarkistathan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti elokuvasivulta ennen lippujen ostamista. Festivaalinäytösten paikat ovat numeroimattomat.

HINNASTO

Näytöskohtaiset liput

  • Näytöslippu: 11 €
  • Yönäytös Bodom Blue Moon K18 (26.–27.8.2023): 50

Sarjakortit

  • 6 lippua: 55 €
  • 10 lippua: 85 €
  • 20 lippua: 140 €
  • Crip Ciné -passi: 50 €


MAKSUTAVAT

Maksutapoina verkossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä kulttuurieduista Epassi ja Smartum.

Maksutapoina kassalla käyvät Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit sekä seuraavat kulttuuriedut: Smartum-kulttuurisetelit ja SmartumPay-sovellus, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -maksukortti sekä Epassi. Emme ota vastaan käteismaksuja.

LIPPUTIEDUSTELUT

Jos sinulla on lippuihin liittyviä kysymyksiä, laita viestiä osoitteeseen boxoffice@espoocine.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Voit myös soittaa numeroon 0400 626 126. Puhelinnumero palvelee festivaalin aikana (18.–27.8.) arkisin (ma-pe) klo 14–20 ja viikonloppuisin (la-su) klo 10–20