Liput

Verkossa näytöslippuja voi ostaa kunkin elokuvan esittelysivulta.

Festivaaliviikolla lippuja voi ostaa verkon lisäksi kaikista festivaaliteattereistamme niiden aukioloaikojen puitteissa.

Yksittäisten näytöslippujen lisäksi meillä on myynnissä 6 ja 10 lipun sarjakortteja.

Sarjakorttia voi käyttää sekä verkossa että lipunmyyntipisteissä asioidessa. Verkkokaupassa sarjakortin koodia kysytään lipputyypin valinnan yhteydessä. Sarjakortissa on numero-kirjainkoodi, jolla voi lunastaa näytöskohtaisia lippuja niin verkkokaupasta kuin lipunmyyntipisteistämme. Sarjakortti itsessään ei oikeuta pääsyä saliin, vaan sarjakortilla tulee aina lunastaa näytöskohtainen lippu. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia eli yhdellä kortilla voi hankkia useampia lippuja samaan näytökseen. Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikoishintaisiin näytöksiin.

Maksutapoina verkossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä kulttuurieduista Eazybreak, Epassi ja Smartum.

Maksutapoina kassalla käyvät Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit sekä seuraavat kulttuuriedut: Smartum-kulttuurisetelit ja SmartumPay-sovellus, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -maksukortti sekä Epassi. Emme ota vastaan käteismaksuja, mutta poikkeustapauksissa voit maksaa tasarahalla.

Liput

Verkossa liput voi ostaa kunkin elokuvan esittelysivulta. Verkkosivuilta ostetut liput voi tilata sähköpostiin tai liput voi noutaa Espoo Cinén lipunmyyntipisteistä. Verkkolipunmyynti palvelee festivaalin loppuun asti.

Kaikkiin näytöksiin voi ostaa ja noutaa lippuja myös mistä tahansa Espoo Ciné -lipunmyyntipisteestä.

Meillä on myynnissä myös sarjakortteja. Osta ensin sarjakortti, minkä jälkeen voit lunastaa näytösliput sarjakortin koodilla. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, eli yhdellä kortilla voi hankkia useampia lippuja samaan näytökseen.

Festivaalinäytökset esitetään pääosin englanniksi tekstitettyinä. Tarkistathan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti elokuvasivulta ennen lippujen ostamista. Festivaalinäytösten paikat ovat numeroimattomat.

Emme pysty vastaanottamaan lippuvarauksia. Ostettuja näytöslippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta liput on mahdollista vaihtaa toiseen samanhintaiseen näytökseen 24 h ennen alkuperäisen näytöksen alkua. Joustamme kuitenkin sairaustapauksissa, olethan tällöin yhteydessä boxoffice@espoocine.fi tai soita 0400 626 126 viimeistään 24 h ennen näytöksen alkamista. Puhelinnumero palvelee 8.8.–26.8. arkisin klo 12-18 sekä festivaalin aikana (29.8.–4.9.) päivittäin klo 10-20.

Mikäli tarvitset lipun avustajalle, lue lisäohjeet.


HINNASTO

Näytöskohtaiset liput

  • Näytöslippu: 10 €
  • Alexi Laiho – End of Fucking Story -yönäytös (3.–4.9.2022): 50

Sarjakortit

  • 6 lippua: 50 €
  • 10 lippua: 80 €


MAKSUTAVAT

Maksutapoina verkossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä kulttuurieduista Eazybreak, Epassi ja Smartum.

Maksutapoina kassalla käyvät Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit sekä seuraavat kulttuuriedut: Smartum-kulttuurisetelit ja SmartumPay-sovellus, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -maksukortti sekä Epassi. Emme ota vastaan käteismaksuja.


LIPPUTIEDUSTELUT


Jos sinulla on lippuihin liittyviä kysymyksiä, voit laittaa viestiä osoitteeseen boxoffice@espoocine.fi. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Voit myös soittaa numeroon 0400 626 126. Puhelinnumero palvelee 8.8.–26.8. arkisin klo 12-18 sekä festivaaliviikon (29.8.–4.9.) aikana päivittäin klo 10-20.