DOC LOUNGE ESPOO ALKAA HELMIKUUSSA

Helmikuusta lähtien Espoo Ciné alkaa pyörittämään myös ympärivuotista Doc Lounge -dokumenttisarjaa! Kevätkaudella esitetään neljä mielenkiintoista uutuusdokkaria. Ensimmäisenä vuorossa on elokuussa Espoo Cinéssäkin nähty georgialainen Salomé Jašin ohjaama Taming the Garden (sivun pääkuva), joka esitetään tiistaina 15.2.2022 klo 18.00 festivaalin omassa teatterissa, Kino Tapiolassa. Doc Lounge -näytöksissä on elokuvan ohella aina myös erityisohjelmaa! Liput myynnissä nyt elokuvan esittelysivulla ja lippukauppaan pääset suoraan tästä linkistä.

MIKÄ ON DOC LOUNGE?

Doc Lounge on elävä kohtauspaikka dokumenttielokuvalle ja sen ystäville. Doc Lounge on klubi kaikille, jotka pitävät dokumenttielokuvasta, hyvästä tunnelmasta, baarihengailusta, musiikista ja jännittävistä keskusteluista. Dokumentteja on mukava katsoa yhdessä!

Doc Lounge esittää mielenkiintoisia uusia dokumenttielokuvia niin Suomesta kuin maailmaltakin. Vankka pohjoismainen yhteistyö- ja ystäväverkosto mahdollistaa Doc Loungelle laadukkaan ohjelmiston. Doc Lounge ei ole vain elokuvanäytös, vaan illan ohjelmassa on myös aina jotain muuta, pientä tai suurta; musiikkia, keskusteluja, elokuvan tekijöitä tai muita teemaan liittyviä vieraita

Suomen DocLounge -klubeja järjestää Suomen elokuvaklubit ry.