ENNAKKONÄYTÖS THE WORST PERSON IN THE WORLD MA 7.3. KINO TAPIOLASSA​

Espoo Ciné järjestää ennakkoesityksen norjalaisen Joachim Trierin odotetusta draamakomediasta The Worst Person in the World (Verdens verste menneske) Kino Tapiolassa maanantaina 7.3. klo 18.00.

Elokuva on kaksinkertainen Oscar-ehdokas (Paras kansainvälinen elokuva ja paras alkuperäiskäsikirjoitus). Sitä pidetään yhtenä vahvimmista ennakkosuosikeista kansainvälisten elokuvien sarjassa. Joachim Trierin yhdessä Eskil Vogtin kanssa kirjoittama elokuva on samaistuttava läpileikkaus Julienin (Renate Reinsve) elämästä neljän vuoden ajalta. Julien on kolmekymppinen nainen, joka etsii rakkautta, urapolkuaan ja identiteettiään modernissa maailmassa, jossa jokainen on vuoron perään oman elämänsä sivustakatsoja. Reinsve palkittiin parhaan naisnäyttelijän palkinnolla (Prix d'interprétation féminine) viime kesänä Cannesin elokuvajuhlilla.

10 euron hintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan Espoo Cinén verkkosivuilta ennakkoon, näytöspaikalla ei ole lipunmyyntiä. Elokuva tulee normaaliin teatterilevitykseen 17.3. Liput myynnissä osoitteessa https://boxoffice.espoocine.fi . Liput lunastettavissa verkosta myös Kaiku-kortilla. Lunasta lippu verkosta ja esitä Kaiku-kortti lipuntarkastuksen yhteydessä.