Työskentele elokuvafestivaalin sykkeessä – Tule harjoittelijaksi Espoo Cinéen!

Vuoden 2024 festivaalille etsimme harjoittelijaa sekä viestintään että markkinointiin ja tuotantoon. Lue tarkemmat tehtäväkuvaukset alta ja hae osaksi Espoo Cinén festivaalitiimiä!


Viestintäharjoittelija

Oletko kiinnostunut elokuvista, viestinnästä ja tapahtumajärjestämisestä? Etsimme viestintäharjoittelijaa avuksemme Espoo Ciné -elokuvafestivaalin valmisteluihin ja toteutukseen kesä–syyskuuksi 2024.

Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista ja kansainvälisesti tunnetuimmista elokuvafestivaaleista. Kanssamme pääset luomaan elämyksiä tuhansille elokuvafaneille sekä rakentamaan eläväistä elokuvakulttuuria pääkaupunkiseudulle. Työskentelet tiiviisti festivaalia järjestävän tiimin kanssa, ja pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti erilaisissa viestinnän ja tuotannon tehtävissä.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • Viestinnän suunnittelu ja toteutus festivaalin somekanavissa ja uutiskirjeessä

  • Elokuvien esittelytekstien käsitteleminen

  • Festivaalin verkkosivujen päivittäminen

  • Festivaalin valokuvaajien ja somevapaaehtoisten ohjeistaminen

  • Erilaiset tuotannolliset tehtävät

Odotamme sinulta innostusta tapahtumajärjestämiseen, hyviä viestintätaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus somekanavista ja somevideoiden tekemisestä on plussaa. Vastapainona tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kurkistamaan festivaalin kulissien taakse sekä arvokasta työkokemusta elokuvien ja viestinnän maailmasta.

Työsuhde on 2,5 kuukautta kesä–syyskuussa 2024. Työpäivät ajoittuvat pääosin arkipäiville lukuunottamatta festivaaliviikkoja, jolloin töitä on myös viikonloppuisin. Palkka on 1399 €/kk, minkä lisäksi maksamme pienen korvauksen oman laitteen käytöstä.

Markkinoinnin ja tuotannon harjoittelija

Etsimme iloiseen festivaalitiimiimme myös markkinointi- ja tuotanto-osaajaa. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja toteuttamaan itseäsi vaihtelevissa tehtävissä festivaalin markkinoinnin ja tapahtumatuotannon parissa.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus

  • Sosiaalisen median viestintä ja kampanjat

  • Yhteistyökumppaneiden hankinta ja koordinointi

  • Tapahtumajärjestelyt ja logistiikka

  • Erilaiset tuotannolliset tehtävät

Odotamme sinulta aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä. Markkinoinnin ja tapahtumatuotannon kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan festivaalituotantoon sekä mahdollisuuden päästä luomaan sykähdyttäviä elokuvaelämyksiä festivaalikävijöille. Työsuhde on kestoltaan 2,5 kk ja se ajoittuu kesä–syyskuun välille. Palkka on 1399 €/kk, minkä lisäksi maksamme pienen korvauksen oman laitteen käytöstä.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen laura.laaksonen@espoocine.fi maanantaihin 26.2.2024 mennessä. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja valinnat tehdään 17.3. mennessä.


Lisätietoja toiminnanjohtajalta Laura Laaksoselta puh. 0503486132 arkisin kello 10–16 välillä.

Kuva: Adriana Dobrin