Saavutettavuustiedot


Festivaalin kotinäyttämönä toimii tunnelmallinen Kino Tapiola, jonka lisäksi elokuvia nähdään Espoon kulttuurikeskuksessa, Finnkino Sellossa ja Finnkino Omenassa sekä Helsingin kantakaupungissa Cinema Orionissa ja BioRex Triplassa. Löydät tapahtumapaikkojemme saavutettavuustiedot tältä sivulta.


KINO TAPIOLA

Osoite: Mäntyviita 2, 02110 Espoo

Kino Tapiola on esteetön. Sisäänkäynti, sisätilat ja elokuvasali ovat esteettömät ja saavutettavissa helposti pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenrattailla.

Pysäköinti: Lähimmät liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Tapiolan uimahallin edustalla, n. 150 metrin etäisyydellä Kino Tapiolasta.

Sali: Tilavassa salissa ei ole erikseen merkittyjä pyörätuolipaikkoja, sillä pyörätuolin voi sijoittaa minkä tahansa penkkirivin jompaan kumpaan päätyyn. Pyörätuolilla liikkuville asiakkaile on siis runsaasti tilaa. Espoo Cinén näytöksiin ei myydä paikkalippuja, joten saliin mennessä voit vapaasti valita paikan minkä tahansa rivin päädystä. Elokuvan jälkeen teatterista poistutaan esteettömän takaoven kautta Menninkäisentien puolelle.

Induktiosilmukka: Elokuvasalissa on induktiosilmukka, jonka kuuluvuus on parhaimmillaan salin reunoilla.

Vessat: Toinen aulan kahdesta vessasta on esteetön.

Avustavat koirat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lue lisää: kinotapiola.fi .ESPOON KULTTUURIKESKUS

Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Sisäänkäynti: Kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on esteetön. Yksi pääsisäänkäynnin ovista aukeaa automaattisesti.

Pysäköinti: Pääsisäänkäynnin edustalla Kulttuuriaukiolla on kaksi liikkumisesteisten pysäköintipaikkaa. P-Tapiola Parkissa kulttuurikeskuksen läheisyydessä Tapionaukiolla on myös maksullisia LE-pyskäköintipaikkoja ulkoalueella ja hallissa.

Kulku kerrosten välillä: Aulassa ja Tapiolasalin läheisyydessä on hissit, joilla pääsee ylempiin kerroksiin. Apua voi tarvittaessa pyytää aulapalveluista ja Espoo Cinén henkilökunnalta.

Tapiolasali: Pyörätuolipaikat ovat permannon oikean puolen takaosassa riveillä 23 ja 21.

Louhisali: Pyörätuolipaikkoja salin yläosassa. HUOM! Esteetön kulkuyhteys Louhisaliin henkilökunnan tilojen kautta aulapalveluhenkilökunnan avustamana. Paitsi maanantain 21.8. näytöksissä pyörätuolipaikat sijaitsevat salin eturivissä ja käynti saliin on heti pääovien jälkeen vasemmalta.

Induktiosilmukka: Tapiola- ja Louhisalissa on induktiosilmukat, joiden kuuluvuusalue kattaa salin keskiosan. Tarkemmat tiedot aulapalveluiden henkilökunnalta.

Vessat: Kulttuurikeskuksen tiloissa on esteettömiä wc-tiloja. Tilavin wc sijaitsee konserttisalin naulakoiden yhteydessä.

Kulttuurikeskuksessa on yksi pyörätuoli. Sen voi lainata tilaisuuden ajaksi aulapalveluista kulttuurikeskuksen ala-aulasta. Pyörätuolin saatavuus kannattaa varmistaa ennakkoon aulapalveluista, puh. +358 9 81657200.

Lue lisää: espoo.fi/espoon-kulttuurikeskus.FINNKINO SELLO

Osoite: Sellon kauppakeskus, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

Salit: Espoo Cinén elokuvat ovat saleissa 4 ja 5. Pyörätuolipaikat ovat kaikissa saleissa eturivissä keskellä.

Induktiosilmukka: HUOM! Sellossa ei ole induktiosilmukoita.

Pysäköinti: Lähimmät liikuntaesteisten pysäköintipaikat löytyvät, kun ajaa parkkihalliin Ratsukadun puolelta (LE-paikat Lidlin hissien vieressä). Ratsukadun puoleisilla hisseillä pääsee suoraan myymälään (2.krs) ja salikerrokseen (3.krs).

Vessat: Esteettömät vessat sijaitsevat salikerroksessa muiden vessojen luona (1kpl) ja herkkumyymälän takana (1kpl).

Lue lisää: finnkino.fiFINNKINO OMENA

Osoite: Piispansilta 11, 02230 Espoo

Salit: Espoo Cinén elokuvat ovat saleissa 4,6 ja 7. Pyörätuolipaikat ovat kaikissa saleissa eturivissä. Kaikkiin saleihin pääsee pyörätuolilla normaalisti sisäänkäynnistä.

Induktiosilmukka: Kaikissa Espoo Cinén käytössä olevissa saleissa on induktiosilmukka.

Vessat: Esteetön vessa sijaitsee vessakerroksessa muiden vessojen läheisyydessä.

Lue lisää: finnkino.fiCINEMA ORION

Osoite: Eerikinkatu 15, 00100 Helsinki

Cinema Orion ei ole esteetön, mutta salin parvelle on manuaalipyörätuolilla mahdollista päästä avustajan kanssa. Sujuvan palvelun takaamiseksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen sähköpostilla mikäli saavut näytökseen pyörätuolilla: lipunmyynti@cinemaorion.fi.

Kulku saliin: Teatterin 2 pyörätuolipaikkaa sijaitsevat salin parvella, jonne käynti tapahtuu Eerikinkadun puolelta taloyhtiön porraskäytävän kautta.

Käynti parvelle tapahtuu kahta pyörätuoliramppia pitkin. Alemman rampin pituus on 180 cm ja nousukulma on jyrkkä (n. 32 astetta), eli suosittelemme saapumaan avustajan kanssa. Ylemmän rampin pituus on 150 cm ja nousukulma 21 astetta. Ramppien leveys on 70 cm. Rampit eivät valitettavasti sovellu sähköpyörätuoleille.

Induktiosilmukka: HUOM! Cinema Orionissa ei ole induktiosilmukoita.

Vessat: Huomaathan, että aulan puolella sijaitseviin wc-tiloihin ei ole esteetöntä käyntiä.

Lue lisää: cinemaorion.fi


BIO REX TRIPLA

Osoite: Mall of Tripla, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

Sisäänkäynti: Elokuvateatterin sisäänkäynti ja lippumyymälä ovat Triplan 5. kerroksessa.

Kulku kerrosten välillä: Kauppakeskuksessa on kulku hisseillä eri kerroksiin. Elokuvateatteriin pääsee hissillä suoraan sisään myös parkkihallista keltaiselta alueelta. Kaikissa saleissa on esteetön kulku ja paikkoja liikuntarajoitteisille.

Salit: Espoo Cinén näytökset ovat Bio Rex Triplan salissa 6.

Lisätietoja teatterilta, puh: +358 75 756 1273
INDUKTIOSILMUKAT

Seuraavissa Espoo Cinén näytöspaikoissa on käytössä induktiosilmukka:

Kino Tapiola – kuuluvuus parhaimmillaan salin reunoilla

Espoon Kulttuurikeskus: Tapiolasali & Louhisali – Kuuluvuusalue kattaa salin keskiosan. Tarkemmat tiedot aulapalveluiden henkilökunnalta.

Finnkino Omena – Kaikissa Espoo Cinén käytössä olevissa saleissa on induktiosilmukka.

KUVAILEVA TEKSTITYS & KUVAILUTULKKAUS

Kaikista kotimaisista elokuvista tuotetaan kuvaileva tekstitysversio kuulovammaisia varten ja kuvailutulkattu versio näkövammaisia varten. Elokuvien kuvailutulkkauksessa on käytössä maksuton MovieReading-sovellus, joka on saatavilla laitteen sovelluskaupasta sekä Android- että iOS-laitteelle. Ajantasainen tieto kuvailutulkatuista elokuvista löytyy sovelluksesta.